Wil jij net zoals mijn dochter Naomi ook zo’n blij gezicht wanneer je je rijbewijs hebt gehaald? Meldt je dan snel aan.

 

Mijn naam is Angela de Rooij, vanaf de middelbare school ben ik gaan werken. Ik heb bij verschillende branches gewerkt. Gelukkig kon ik nooit écht iets vinden waar ik mezelf in kon ontwikkelen. Gelukkig? 🤭 Mijn ideaalbeeld zat namelijk in de ondernemingsbranche, ik moest alleen nog even uitvogelen welke richting ik op wilde. 

 

In 2017 kwam ik een vacature tegen waar rij-instructeurs gevraagd werden. Met de mogelijkheid hier een opleiding voor te volgen. Hoe tof! Mijn ideaalbeeld werd ineens werkelijkheid. 

Na een sollicitatie ronde en een periode van leren, leren en nog is leren ben ik in april 2018 begonnen als rij instructrice bij QuickPro verkeersscholen. In de afgelopen 3 jaar heb ik onwijs veel geleerd en wat leren betreft ben ik ook nog lang niet klaar. Sinds 1 juli 2021 ben ik onder de naam Autorijschool Angela de Rooij verder gegaan.

Overigens ben ik moeder van 3 tieners. Bijzonder en ontzettend mooie ervaring was het om mijn oudste dochter rijles te geven en nu haar begeleidster te zijn in het 2toDrive traject. Super trots!

In mijn kostbare vrije tijd kan je mij vinden in de tuin, ergens wandelend, terrasje of als het even kan op mijn motor. 

Sinds oktober 2020 geef ik rijles in een Seat Ibiza 1.0 TSI.

Vanaf 1 april 2022 bied ik ook automaat rijles aan in een Audi A1 Sportback.

Wil jij met plezier terugkijken op een gezellige, eerlijke en leerzame lesperiode. En wil jij zelfverzekerd de weg op? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Angela de Rooij